Tříkrálová sbírka je jedním ze stěžejních způsobů, kterými můžete podpořit práci charity na místní úrovni v rámci celé České Republiky.

Je jednou z největších akcí svého druhu v naší zemi.

Informace o využití prostředků z tříkrálové sbírky v uplynulých letech můžete najít v některém z článků níže.

Obrázek o tom, jak u nás mohou vypadat takoví koledníci, si můžete udělat v naší Fotogalerii.

Poděkování českých a moravských biskupů

ilustrační foto: Alena Jílková, koledníci z Moravské Třebové

Poděkování tříkrálovým organizátorům, koordinátorům, koledníkům, rodičům i dárcům přichází také z České biskupské konference. „Děkujeme za to, že prošlapáváte cestu,“ píší čeští a moravští biskupové. S potěšením zveřejňujeme poselství, které přinesl portál církev.cz.

Výsledky Tříkrálové sbírky 2017 v našem regionu

Farní charita Studenec děkuje tímto koledníkům i dárcům, kteří se zúčastnili Tříkrálové sbírky 2017.

za naši organizaci vybrat částku 149 317,- Kč. Na konci článku přikládám rozpis výtěžků z jednotlivých obcí.

Výtěžek letošní Tříkrálové sbírky překonal loňskou částku. Děkujeme!

Kolednice z Dolní Lukavice na Plzeňsku. Foto: Radek Hora

Koleda Tříkrálové sbírky 2016 je sečtena. Výsledná částka činí obdivuhodných 96 milionů Kč, tedy o více než 6,6 miliónů korun více než loni. Výnos pomůže lidem v sociální nouzi, matkám s dětmi v tísni, seniorům, lidem s postižením a vážně nemocným, ale třeba i dětem v Latinské Americe - část výtěžku totiž půjde na projekty rozvojové spolupráce v zahraničí.

Výsledky Tříkrálové sbírky 2016 v našem regionu

Farní charita Studenec děkuje tímto koledníkům i dárcům, kteří se zúčastnili Tříkrálové sbírky 2016.

za naši organizaci vybrat částku 146 237,- Kč. Na konci článku přikládám rozpis výtěžků z jednotlivých obcí.

Výsledky Tříkrálové sbírky 2015 v našem regionu

Farní charita Studenec děkuje tímto koledníkům i dárcům, kteří se zúčastnili Tříkrálové sbírky 2015.

za naši organizaci vybrat částku 136 394,- Kč. Na konci článku přikládám rozpis výtěžků z jednotlivých obcí.